Pergo Rigid Vinyl epätasaisemmalle aluslattialle kuin liimattava tai Flex-vinyyli

Rigid Vinyl -lattioissa on jäykkä komposiittiydin, jonka ansiosta lankut ja laatat voi asentaa epätasaiselle aluslattialle. Ytimen kaksi lasikuituvahvisteista kerrosta estävät lattiaa kovertumasta ja aluslattiaa kopoitumasta vinyyliin. Vanhat päällysteet, kuten keraamiset laatat, voi siten jättää paikoilleen uuden alle, mikä tekee Rigid Vinylistä täydellisen vaihtoehdon remonttikohteisiin. Aikaa säästyy huomattavasti, ja pölyä ja melua ei pääse syntymään.
Parasta kestävyyttä

Tekniset ominaisuudet

Rigid Vinyl -lattioissa yhdistyvät kahden eri lattiatyypin parhaat puolet. Ne kestävät naarmuja, tahroja ja kulutusta erittäin hyvin, mutta vaimentavat silti ääntä ja tuntuvat pehmeiltä ja lämpimiltä.

Aluslattiat

Epätasaiset aluslattiat

Rigid Vinyl -lattioiden jäykkä komposiittiydin estää kovertumisen ja aluslattian kopioitumisen vinyyliin. Ne soveltuvatkin täydellisesti remontointikohteisiin, koska aluslattiaa ei tarvitse tasoittaa.

Laatutasot

Laatutasot

Kaikkia julkisten tilojen Pergo-vinyylilattioita on kahta eri laatutasoa: Premium (luokka 32) ja Optimum (luokka 33).

Pergo tosielämän testissä: Rigid Vinyl -lattiat ja opiskelijaelämä

Uudet Rigid Vinyl -lattiamme ovat vahvoja, helppohoitoisia ja vedenkestäviä. Mikä olisi parempi paikka testata näitä uusia lattioita kuin Lophtet-tapahtumatila? Olemme 1980-luvulta lähtien testanneet lattioitamme tässä omaleimaisessa paikassa, jossa ruotsalaisen Lundin yliopistokaupungin opiskelijat järjestävät juhliaan.

Miten lattioillemme käy, kun opiskelijabileet ovat kuumimmillaan?