Kuvioiden paluu puuparketteihin

Kuviot ovat tekemässä paluutaan: tapetteihin, kankaisiin ja tietysti lattioihin! Lattiat ovat hylkäämässä perinteisen muuta sisustusta tukevan roolinsa, ja ovat nyt valmiita ilmaisemaan omaa persoonallisuuttaan. Kuviot ovat siirtymässä huomion keskipisteeksi ja pääosan esittäjiksi erilaisissa tiloissa ympäri maailmaa.

Lataa esite


Kuviot − ilme, joka pysyy

Kuvioitu lattia tuo uuden ulottuvuuden puulattian luonnolliseen kauneuteen. Jos haluat lisätä sisustukseesi kantaa ottavaa eleganssia, kalanruoto- tai timanttikuviot ovat persoonallinen ja tyylikäs valinta mihin tahansa huoneeseen. Juuri tämän trendin innoittamana Pergo loi kaksi uutta monikerrosparkettimallistoa: Sandhamn-malliston timanttikuvioista pitäville ja Saltholm-malliston, joka tarjoaa klassiset kalanruoto- ja koripunoskuviot.

kalanruotokuviot

Koripunoskuviot

Timanttikuvioista

Saltholm − kalanruotokuvio

Saltholm-mallisto saa kalanruotokuviollaan aikaan vaikutelman liikkeestä, mikä tekee huoneesta tilavamman tuntuisen. Malli tarjoaa monipuolisuutta − kalusteista riippuen se voi olla joko hillitty tai hallitseva. Timanttikuvio on yksi nykyhetken suosituimmista kuvioista ja samalla sisustuksen klassikko. Tässä ensiluokkaisessa mallistossa ei ole oksia eikä halkeamia, joten voit tuoda kotiisi parasta mitä luonto tarjoaa. Saltholm-mallistossa on kolme värisävyä: kermanvärinen, luonnollinen ja lämmin ruskea, joissa kaikissa on erikoishimmeä lakkaus. Pintakuviointi on harjattu puun autenttisen ilmeen korostamiseksi.

Tutustu kaikkiin Saltholm-lattioihin

Helppohoitoinen

Pergo Saltholm -parketissa on ainutlaatuinen StayClean-suojaus, joka peittää jokaisen lankun koko pinnan ja viisteet vettä hylkivällä pinnoitteella. Tämän suojauksen ansiosta kaikki lakatut puulattiamme kestävät erittäin hyvin nesteitä ja roiskeita, eikä likaa pääse saumoihin tai puun pintakuviointiin.

Lue lisää

Sandhamn − timanttikuvio

Pergo Sandhamn -lattiat tuovat omaleimaisuutta kaikkiin tiloihin − niin trendikkäisiin kuin perinteisiinkin. Kun uusiokäytettyyn ilmeeseen ja dynaamiseen timanttikuvioon yhdistyy vertaansa vailla oleva asentamisen helppous, nämä lattiat tekevät huoneesta kuin huoneesta hetkessä upean katseenvangitsijan. Sandhamn-mallistossa on kaksi värisävyä: luonnollinen ja savutammi, joissa on erikoishimmeä pinta ja autenttisen ilmeen ja tuntuman tarjoava harjattu pintakuviointi. Eloisa värivaihtelu antaa lattialle rustiikkisen ilmeen.

Tutustu kaikkiin Sandhamn-lattioihin

Kestävyys

Skandinaaviselle perinnölleen uskollinen Pergo asettaa ympäristöstä huolehtimisen kaiken toimintansa keskiöön. Ympäristönäkökulma ulottuu vastuullisesta puunhankinnasta (PEFC-sertifiointi) ympäristöystävälliseen (REACH), energiaystävälliseen valmistukseen, jota tukevat viralliset sertifikaatit, kuten Pohjoismaiden oma ympäristömerkki, joutsenmerkki.

Lue lisää

Monikerrosparketti

Monikerrosparketti koostuu kolmesta ristiin liimatusta puukerroksesta, mikä vähentää lämpötilan ja kosteuden vaihteluiden aiheuttamaa puun luonnollista elämistä. Lankkujen asentaminen (ja irrottaminen) on PerfectFold-ponttijärjestelmän ansiosta erittäin helppoa.

Lue lisää

Pintakerros (2,5 tai 3 mm) voidaan hioa jopa 3 kertaa, ja se on käsitelty suojaavalla pinnoitteella (7 kerrosta korkealaatuista lakkaa).

4-KERROKSINEN RAKENNE TAKAA VAKAUDEN

  1. Suojaava pinnoite. 7 kerrosta lakkaa.
  2. 3,2 mm:n paksuinen pintakerros voidaan hioa 2−3 kertaa.
  3. Edistyksellinen puinen ydin vaimentaa lattiaan kohdistuvaa rasitusta ja takaa vakauden.
  4. Pohjaviilu vahvistaa lattiarakenteen.

Kokonaisratkaisu

Paras tapa integroida lattia osaksi sisustusta on valita oikeat lisävarusteet (alusmateriaalit, jalkalistat, profiilit jne.). Kaikki Pergo-lisävarusteet ovat Pergon itse suunnittelemia, mikä takaa 100-prosenttisen yhteensopivuuden lattian kanssa. Erikoisuutenamme ovat listat, jotka sopivat väriltään täydellisesti yhteen Saltholm-lattioiden kanssa.

tutustu kaikkiin lisävarusteisiin