Perstorp (Pro) – kahden myydyimmän
laminaattimalliston uniikki yhdistelmä

Perstorp (Pro) on osoitus Pergon pyrkimyksestä luoda jatkuvasti korkealaatuisempia laminaattilattioita. Vastakehitettyjen yksisauvaisten malliemme Classic Plank -laatu yhdistyy nyt kauniisiin Domestic Extra -malleihimme. Nämä lattiat kestävät vettä, naarmuja ja tahroja – tinkimättä lainkaan hienostuneisuudestaan. Todellinen tasonkorotus!

Katso kaikki Perstorp-lattiat

Tulevaisuuden klassikko on syntynyt

Perstorp on uusi, ajaton mallistomme, joka nostaa laminaattilattioille asetettujen odotusten rimaa. Laminaattilattioiden keksijänä meille on aivan luonnollista, että olemme innovaatioiden edelläkävijöitä ja nostamme lattioille asetettua vaatimustasoa. Juuri niin tämä uusi mallisto tekeekin. Uskomme sen olevan tulevaisuuden klassikko. Siksi palasimmekin juurillemme ja nimesimme malliston Perstorpiksi kunnianosoituksena ruotsalaiselle kylälle, jossa laminaattilattia alun perin keksittiin vuonna 1977.

Lattioita, jotka kestävät

Perstorp (Pro) -lattiat on suunniteltu kunnianhimoisia hankkeita varten, kiitos AquaSafe teknologian. Aquasafe-teknologian ansiosta lattian pinta on 100-prosenttisesti vedenpitävä, mikä estää nesteiden imeytymisen lattiaan. Titan-X-pintasuojauksen ansiosta näiden lattioiden naarmun- ja tahrankestävyys on erinomainen, joten ne sopivat monenlaisiin käyttökohteisiin asuintiloista aina kovalle kulutukselle joutuviin julkisiin tiloihin. Nämä luokan 32 (AC4) ja luokan 33 (AC5) lattiat kestävät monenlaiset kolhut. Ne tarjoavat kaiken tarvitsemasi asteen verran korkeampitasoisena, muun muassa Pergolle tyypillisen luonnollisen tuntuman ja hienostuneen rakenteen.

Helppo asennus

PerfectFold™ 3.0 -ponttijärjestelmämme avulla lattiasi asennus käy nopeasti ja helposti. Joustava kokoamistapa varmistaa, että lattiat asettuvat aina täydellisesti paikoilleen. Kolme erilaista asennustapaa tarjoavat maksimaalisen joustavuuden.

Runsaasti malleja

Perstorp (Pro) -lattiat ovat sileitä ja tasaisia, eikä niissä ole viistettä. Tarjoamme runsaasti lattiavaihtoehtoja: valittavana on 16 luokan 32 ja 8 luokan 33 laminaattilattiamallia.

Pergon Perstorp-laminaattilattiat

Kestävyyden mestari

Perstorp (Pro) -lattioilla on joutsenmerkki. Tämä tarkoittaa, että ne täyttävät tiukat haitallisia aineita koskevat normit sekä täyttävät alkuperää ja jäljitettävyyttä koskevat kriteerit. Kestävä valinta hankkeeseesi. Lue lisää panostuksestamme kestävään kehitykseen.


Katso kaikki Perstorp-lattiat