Go to content Go to search
harmaa laminaattilattia hotellin aulassa

Pergon julkisten tilojen lattiaratkaisut

Tervetuloa Pergon verkkosivuille! – Me keksimme laminaattilattian. Olemme suunnitelleet kestäviä tuotteita jo 40 vuoden ajan. Kaunis, käytännöllinen lattia on meille kunnia-asia. Ja rakastamme uusia haasteita. Olemme vuosien varrella tehneet innovatiivista kehitystyötä ja täydentäneet valikoimaamme laminaatti-, vinyyli- ja puuparkettiratkaisuilla. Unilinin tuotemerkkinä valikoimamme on nykyään yksi maailman laajimmista, ja meiltä löytyy lattia niin kotiin kuin julkisiin tiloihin.

tummanruskea laminaattilattia ravintolassa

Referenssit, joista olemme ylpeitä

Me Pergolla ymmärrämme, että jokaiseen tilaan, olipa kyse vilkkaasta hotellin aulasta, dynaamisesta kuntosalista tai energisestä koulukäytävästä, tarvitaan lattia, jossa yhdistyvät tyyli, kestävyys ja toiminnallisuus. Monipuolinen lattiavalikoimamme on huolellisesti suunniteltu vastaamaan erilaisten ympäristöjen ainutlaatuisiin vaatimuksiin.

kierrätetyt puukuidut

Rajojen ylittäminen

Valmistamme lattiat mahdollisimman kestävästi ja innovoimme jatkuvasti minimoidaksemme haitallisten ympäristövaikutusten mahdollisuuden. Lattiamme on suunniteltu kestämään – asennushetkestä koko eliniän ajan. Useimmilla niistä on jopa maailman tiukimmat ympäristömerkit ja -sertifikaatit

Suosituimmat lattiat