Go to content Go to search

Vastuuvapauslauseke

Lue nämä Käyttöehdot huolellisesti ennen tilauksen tekemistä, ja säilytä itselläsi kopio näistä ehdoista ja tilauksestasi myöhempää tarvetta varten.

1. VERKKOKAUPAN KÄYTTÖ

1.1 Tätä verkkokauppaa käytetään alustana kaikkien verkkosivustollamme esittelemiemme tuotteiden myyntiin. Verkkosivuston omistaja on Unilin BV, rajavastuuyhtiö, jonka virallinen osoite on 8710 Wielsbeke ja jonka päätoimipaikka on BE-8710 Wielsbeke, Ooigemstraat 3, ja joka on rekisteröity Belgia yritysnumerolla 0405.414.072 (tästä eteenpäin ”me”). Jos tarvitset apua, ota meihin yhteyttä sähköpostitse (osoite: customercare.nordic@unilin.com) tai puhelimitse (numero: +45 80 88 33 39).

1.2 Verkkosivuston sisältö on yleistä tietoa ja tarkoitettu yleiseen käyttöön. Se voi muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

1.3 Tehdessäsi tuotetilauksen verkkosivustollamme mainostetuista tuotteista, voit valita haluamasi jälleenmyyjän (tästä eteenpäin ”Toimituskumppani”), joka toimittaa / jolta voit noutaa tilatut tuotteet (katso ehto 4 jäljempänä). Valittu toimituskumppani antaa sinulle tarvitsemasi toimitus-/noutotiedot.

1.4 Kaikkia tilauksia pidetään ostotarjouksina, jotka valitun Toimituskumppanin on hyväksyttävä (tästä eteenpäin ”Hyväksyntä”). Hyväksyntä tapahtuu sillä hetkellä, kun saat tilausvahvistuksen sähköpostitse Toimituskumppaniltasi. Ennen Hyväksyntää Toimituskumppani ei ole velvollinen toimittamaan / tekemään saataville mitään tuotteita, joita tilauksessasi on voinut olla.

1.5 Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus (katso ehto 6 jäljempänä).

1.6 Huomaa, että tilauksen tekeminen tällä verkkosivustolla aiheuttaa maksuvelvollisuuden.

1.7 Meillä on oikeus päättää sopimus, jos emme saa veloitettua sinulta tuotteiden hintaa (ehdon 3.1 mukaisesti).

1.8 Mikään näissä Käyttöehdoissa ei vaikuta sovellettavien lakien mukaisiin oikeuksiisi kuluttajana.

 

2. TUOTTEIDEN KUVAUS JA HINTA

2.1 Kuvaukset tuotteiden tärkeimmistä ominaisuuksista ja tuotteiden hinnat on esitetty verkkosivustollamme.

2.2 Yksittäiset tuotehinnat sisältävät verot mutta eivät toimituskuluja (mikäli verkkosivustollamme ei ole muuta ilmoitettu). Toimituskustannukset lisätään veloitettavaan kokonaishintaan, ja niitä voi tarkastella ostoskorissa.

2.3 Teemme parhaamme varmistaaksemme oikeiden hintojen näkymisen verkkosivustollamme tilaustasi tehdessä. Jos tilaamiasi tuotteita koskeva hintavirhe havaitaan 14 päivän kuluessa tilauksesi hyväksynnästä, voit ottaa yhteyttä Asiakaspalveluun (puhelinnumero ja sähköposti on annettu ehdossa 1.1), tai ilmoitamme sinulle mahdollisimman pian väärän hinnan havaittuamme. Tässä tapauksessa tarjoamme sinulle mahdollisuuden:

2.3.1 peruuttaa väärällä hinnalla tilaamiesi tuotteiden tilaus ja vahvistaa tilauksesi korjatulla hinnalla,

2.3.2 tehdä uuden tilauksen vaihtoehtoisista tuotteista,

2.3.3 peruuttaa koko tilauksesi tai

jos et 14 päivän kuluessa tilauksestasi ole vastannut valitsemalla yhtä vaihtoehtoa edellä mainituista ehdoista 2.3.1–2.3.3, sinun katsotaan valinneen ehdon 2.3.3, ja tilauksesi perutaan välittömästi. Näissä tapauksissa hyvitämme tai palautamme väärän hintaisista tuotteista maksamasi summan kokonaisuudessaan.

2.4 Täsmennettäköön, että mikäli tuotteita ei ole saatavilla, ja tilaat meiltä vaihtoehtoisia tuotteita, tai kun tuotteiden hinta on ilmoitettu väärin, ja tilaat jälkeenpäin tällaisia tuotteita oikealla hinnalla, näitä myyntiehtoja sovelletaan kyseisten tuotteiden tilaukseen ja toimitukseen riippumatta siitä, onko tilaus tehty verkkosivustolta tai muulla tavalla.

3. MAKSU

3.1 Tuotteiden hinta ja toimituskulut voidaan maksaa luotto- tai pankkikortilla. Luotto- tai pankkikorttiasi voidaan veloittaa tilauksentekohetkellä.

 

4. TUOTTEIDEN TOIMITUS/SAATAVUUS

4.1 Toimituskumppani toimittaa tuotteet valitsemaasi osoitteeseen. Pyydämme sinua siksi ilmoittamaan tämän osoitteen selkeästi Toimituskumppanille.

4.2 Tuotteiden toimitukseen keskimäärin kuluva aika on ilmoitettu verkkosivustollamme. Huomaa, että tämä keskimääräinen aika on ainoastaan arvio, ja me emme ole vastuussa ilmoitetun ajan toteutumisesta.

4.3 Toimituskumppani määrittää ja ilmoittaa tarkan toimitusajan. Mikäli poikkeuksellisia olosuhteita ei ilmene, toimitus tapahtuu joka tapauksessa kohtuullisessa ajassa Hyväksynnän päivästä lukien.

4.4 Jos toimitusta osoitteeseesi ei voida tehdä Toimituskumppanista johtuvasta syystä, Toimituskumppani ilmoittaa tästä mahdollisimman pian.

4.5 Me emme ole vastuussa myöhästyneestä toimituksesta sinulle aiheutuvista kustannuksesta. Suosittelemme, ettet tilaa asentajia ennen kuin olet saanut tuotteesi.

 

5 RISKI/OMISTUS

5.1 Tuotteet siirtyvät vastuullesi hetkellä, jolloin noudat ne Toimituskumppanin tiloista, tai mikäli Toimituskumppani toimittaa ne sinulle haluamaasi osoitteeseen, tuotteet ovat vastuullasi siitä hetkestä lukien, jolloin tuotteet ovat fyysisesti hallussasi.

5.2 Tuotteiden omistajuus siirtyy sinulle sillä hetkellä, kun olemme saaneet täyden maksusuorituksesi seuraavista:

5.2.1 tuotteet ja

5.2.2 muut maksuvelvoitteesi meitä kohtaan.

 

6. PERUUTUSOIKEUS JA PALAUTUSPROSESSI

6.1 Sinulla on oikeus peruuttaa sopimus milloin tahansa ilman lisäkustannuksia ja syytä ilmoittamatta 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta (tästä eteenpäin ”Peruutusaika”).

6.2. Jos päätät käyttää peruutusoikeuttasi, sinun on soitettava Asiakaspalveluumme ja ilmoitettava päätöksestäsi peruuttaa sopimus (puhelinnumero on ilmoitettu ehdon 1.1 yhteydessä). Huomaa, että sinulta pyydetään tietoa tilatuista tuotteista (muun muassa tilausnumero).

6.3 Puhelimitse ilmoitetun peruutuksen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse (ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen) vahvistuksen sopimuksen peruuttamisesta.

6.4 Jos käytät oikeuttasi peruuttaa sopimus tuotteiden vastaanottamisen jälkeen, olet vastuussa tuotteiden palauttamisesta Toimituskumppanille omalla kustannuksellasi ja riskilläsi valitsemallasi kuljetustavalla (pois lukien vialliset tai väärin kuvaillut tuotteet). Tuotteet pakkauksineen on palautettava täydellisessä jälleenmyyntikunnossa Toimituskumppanin toimipaikkaan/tiloihin (Toimituskumppanin osoite on ilmoitettu Hyväksynnän tiedoissa) ilman tarpeetonta viivästystä, ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa ilmoituksestasi meille peruuttaa sopimus tämän ehdon mukaisesti.

Mikäli Toimituskumppani on toimittanut tuotteet kotiisi, voit pyytää Toimituskumppania noutamaan tilatut tuotteet. Toimituskumppanille on ilmoitettava noutopyynnöstä Peruutusajan puitteissa. Sinulta veloitetaan 50 £:aa vastaava noutomaksu.

6.5 Korvaamme maksamasi summan tarpeettomasti viivyttelemättä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluessa saatuamme tiedon päätöksestäsi peruuttaa sopimus.

6.6 Mikäli tuotteita ei palauteta näiden Käyttöehtojen mukaisesti, voimme veloittaa sinulta kustannukset, joita meille aiheutuu siitä, että et ole palauttanut tuotteita näiden Käyttöehtojen mukaisesti (pois lukien vialliset tai väärin kuvaillut tuotteet).

 

7. TAKUU

7.1 Takaamme, että sivustomme kautta ostetut tuotteet ovat tyydyttävän laatuisia ja kohtuullisen sopivia tarkoitukseen, johon tämän tapaisia tuotteita tavallisesti valmistetaan.

7.2 Vastaanotettuihin tuotteisiin liittyvät valitukset (esim. vauriot, viat, puuttuvat tuotteet) on osoitettava Asiakaspalveluun puhelimitse (puhelinnumero on ilmoitettu ehdon 1.1 yhteydessä). Käsittelemme valituksesi kohtuullisessa ajassa kunnioittaen lain mukaisia oikeuksiasi asiakkaana.

7.3 Tarkat takuutiedot on ilmoitettu verkkosivustollamme. Tämä takuu ei vaikuta lain mukaisiin oikeuksiisi kuluttajana.

 

8. VASTUUNRAJOITUS

8.1 Jos olet kuluttaja, emme ole vastuussa sinulle mistään menetyksestä tai vauriosta emmekä korvaavien tuotteiden hankinnan kustannuksista tilanteessa, jossa:

8.1.1 me, työntekijämme tai edustajamme eivät ole rikkoneet lakisääteistä velvollisuuttamme sinua kohtaan,

8.1.2 menetys tai vaurio ei ole tällaisen rikkomuksen kohtuullisesti ennakoitava tulos,

8.1.3 menetys tai vaurio kasvaa, koska olet rikkonut tämän sopimuksen ehtoja,

8.1.4 tällainen menetys tai vaurio on aiheutunut verkkosivuston käytöstä tai käyttökyvyttömyydestä tai verkkosivuston kautta ostetuista tai saaduista tuotteista tai vastaanotetuista viesteistä tai verkkosivuston kautta tehdyistä rahansiirroista tai niiden tai tietojesi tai tällä verkkosivustolla olevien tietojen luvattomasta käytöstä, vaikka tällaisen vahingon mahdollisuudesta olisi ilmoitettu meille.

8.2 Lattian asennusta, kokoonpanoa ja hoitoa koskevat ohjeet ovat esillä verkkosivustollamme.

 

9. KUVAT

Tuotekuvat ovat vain esittelytarkoituksia varten, ja ne saattavat erota oikeasta tuotteesta mm. selainohjelmiston rajoituksista, kameran ja monitorin/näytön asetuksista johtuen. Suosittelemme kaikkia asiakkaita tutustumaan tuotteisiin joko Toimituskumppanin tiloissa tai tilaamalla tuotenäytteen verkkosivustoltamme.

 

10. OIKEUKSISTA LUOPUMINEN

Mikään ilmoittamamme (nimenomainen tai epäsuora) oikeuksistamme luopuminen ei rajoita oikeuttamme panna oikeuksiamme täytäntöön tulevaisuudessa.

 

11. YLIVOIMAINEN ESTE

Emme ole vastuussa velvoitteidemme täyttämisen viivästyksistä emmekä laiminlyömisestä, jos viivästys tai laiminlyönti on aiheutunut olosuhteista, jotka eivät ole hallinnassamme kuten luonnonmullituksesta, lakosta, työsulusta, onnettomuudesta, sodasta, tulipalosta, laitteiston tai tehtaan rikkoontumisesta tai raaka-aineiden puutteesta tai toimitusongelmasta luontaisesta lähteestä, ja meille on annettava oikeus kohtuulliseen jatkoaikaan velvoitteidemme täyttämisessä.

 

12. EHTOJEN ERILLISYYS

Jos jokin näiden Käyttöehtojen määräyksistä tai ehdoista katsotaan epäpäteväksi, lainvastaiseksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi mistä tahansa syystä minkä tahansa oikeusistuimen päätöksellä, tällainen ehto poistetaan ja loput tässä esitetyt määräykset jäävät voimaan täysimääräisinä ja voimassaolevina siten kuin nämä Käyttöehdot olisi hyväksytty ilman epäpätevän, lainvastaisen tai täytäntöönpanokelvottoman ehdon olemassaoloa.

 

13. SOVELLETTAVA LAKI JA OIKEUSTOIMIPAIKKA

Nämä tuotteiden myyntiehdot ovat soveltuvan Yhdistyneen Kuningaskunnan / Irlannin ja EU:n lainsäädännön alaisia, ja Yhdistyneen Kuningaskunnan / Irlannin tuomioistuimilla on oikeustoimivalta tähän sopimukseen liittyvien erimielisyyksien ratkaisemisessa.

 

14 OIKEUTEMME MUUTTAA NÄITÄ KÄYTTÖEHTOJA

14.1 Pidätämme oikeuden tarkastaa ja muuttaa näitä käyttöehtoja tarpeen mukaan.

14.2 Nämä käytännöt ja Käyttöehdot ovat voimassa aina, kun tilaat meiltä tuotteita, jolleivat laki tai viranomaiset edellytä muutoksia näihin käytäntöihin tai käyttöehtoihin (missä tapauksessa ne koskevat aiemmin tekemiäsi tilauksia).

 

VOIMAANTULOPÄIVÄ JA MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden muuttaa, muokata, lisätä ja poistaa osia tästä käytännöstä milloin tahansa oman harkintamme mukaan. Sinun tulee tarkistaa tämä sivu säännöllisesti ja lukea tämän käytännön uusin versio. Jos jatkat tämän verkkosivuston käyttöä muutosten tekemisen jälkeen, sinun katsotaan hyväksyvän nämä muutokset. Emme kuitenkaan muuta takautuvasti tapaamme käyttää henkilötietojasi ilman suostumustasi.

Tämä käytäntö luotiin, ja se on tullut voimaan 15.1.2013.