Julkisten tilojen lattioiden asentaminen

Patentoidulla PerfectFold™ -asennusjärjestelmällä asennus on äärimmäisen helppoa. Napasauta vain lattialankut paikoilleen. Julkisten tilojen asennuksiin tarkoitetussa järjestelmässä on erittäin kestävä ja vakaa lukitusmekanismi. Muista asentaa aluslattian päälle ensin höyrysulku, jotta Pergo-lattian akustiset ominaisuudet eivät heikkene.

LAMINAATTI

Ainutlaatuisella PerfectFold 3.0™ -lukkoponttijärjestelmällä julkisten tilojen laminaattilattiat voi asentaa kaikissa tilanteissa helposti ja nopeasti kolmella eri tavalla. PerfectFold™3.0 -ponttijärjestelmä lukkiutuu tiiviisti, mikä estää rakojen ja korkeuserojen muodostumista.

VINYYLI

Siinä missä muut julkisten tilojen vinyylilattiat eivät tahdo pysyä kunnolla paikoillaan, Pergon uudella ja kestävällä PerfectFold™ V -lukkoponttijärjestelmällä lattiasi pysyy taatusti vakaana. Alun perin vinyylilattioille suunniteltu PerfectFold™ V lukkiutuu sekä pysty- että vaakasuunnasta, mikä tekee asennuksesta helppoa ja nopeaa. Taittele tai napsauta vain lattia paikoilleen!

PUUPARKETTI

Pergo-parkettilattia voidaan asentaa kelluvasti lukkomekanismin avulla tai vaihtoehtoisesti liimata alustaan. Ainutlaatuinen PerfectFold 3.0™ -lukkoponttijärjestelmä tekee asennuksesta helppoa ja nopeaa. Ponttijärjestelmä lukkiutuu tukevasti.

PERFECTFOLD™ MAHDOLLISTAA KOLME ASENNUSTAPAA

Suurissa tiloissa asentaminen on parasta tehdä pudottamalla. Ensimmäistä riviä asennettaessa lankut on helppo asettaa paikoilleen kulmassa. Lankut voi asentaa myös vaakasuunnassa, mikä on kätevää hankalasti saavutettavissa paikoissa.

Pergo-laminaatin asentaminen pudottamalla

Pudotus-asennus

Paras ja nopein asennustapa suurissa tiloissa. Kohdista lankun pitkä sivu ensin ja liu'uta lankkua sitten pitkittäin niin, että päätypontit ovat kohdallaan. Lopuksi paina lauta alaspäin.

Pergo-laminaatin asentaminen kulmittain

Kulmittainen asennus

Voit halutessasi asentaa uuden Pergo-laminaattilattiasi myös kolmannella tavalla. Aseta vain lankut kulmittain ja napsauta ne yhteen lyhyestä päästä.

Pergo-laminaatin asentaminen vaakasuunnassa

Vaaka-asennus – ainutlaatuinen ominaisuus

Pergo-laminaattilattioissa on moniin muihin tuotemerkkeihin verrattuna ainutlaatuinen ominaisuus: ne voi asentaa myös vaakasuunnassa. Tämä on kätevä asennustapa kohteissa, joissa lankun kallistaminen on hankalaa tai mahdotonta, kuten viimeistä lankkuriviä asennettaessa tai ovenkarmien ja lämpöpatterien alla.