Kerrostalot

Taloyhtiöiden lattiat

Täydelliset lattiat taloyhtiö- tai kerrostalohankkeeseesi. Meiltä saat vinyyli-, laminaatti- ja parkettilattiat erivärisinä ja -kokoisina.

Luotettava yhteistyökumppani

Luotettava yhteistyökumppani

Monipuolinen kokemuksemme laadukkaiden lattiaratkaisujen toimittamisesta tekee meistä luotettavan kumppanin pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

Helppo Pergo-asennus

Nopea asennus

PerfectFold 3.0™ -lukkoponttijärjestelmä tekee Pergo-lattioiden asentamisesta helppoa ja nopeaa. Vakaa lukitusmekanismi pitää lattian tasaisena ja estää rakojen ja korkeuserojen muodostumista.

Helppo Pergo-asennus ja -hoito

Helppohoitoisuus

Pergon innovatiivinen, suojaava viimeistely varmistaa, että lattiat kestävät likaa, pölyä, tahroja ja kulumista. Lattiat pysyvät hygieenisinä, mikä nopeuttaa ja tehostaa puhdistamista.

ERILAISET LATTIATYYPIT

Huoneita käytetään erilaisiin tarkoituksiin, joten tarvitaan myös erilaisia lattioita. Vinyyli- tai laminaattilattia on käytännöllisin valinta kovaan kulutukseen joutuvissa huoneissa, kuten eteisissä tai keittiöissä. Molemmat lattiatyypit ovat todella vahvoja ja kestävät sekä kulutusta että kosteutta. Kaunis parkettilattia taas on parhaimmillaan olo- tai makuuhuoneissa, joissa kuljetaan vähemmän. Parketti luo huoneeseen luonnollisen, lämpimän tunnelman, ja se sopii lähes kaikkiin sisustustyyleihin.

Suositeltavat lattiatyypit:

MAKUUHUONE

Luokan 32 laminaatti
Parketti


KÄYTÄVÄ

Vinyyli
Vedenkestävä laminaatti


OLOHUONE

Puu
Luokan 33 laminaatti


TOIMISTO

Vinyyli
Laminaatti


PERGO-LATTIAT TALOYHTIÖISSÄ