Suunniteltu kestämään

Vinyylissä vain taivas on rajana. Monipuolinen materiaali mahdollistaa monenlaiset mallit ja kuvioinnit, joista jokaista korostavat autenttiset yksityiskohdat, hyvä kosketustuntuma ja ihastuttavat värisävyt.

Pergo-käyttökohde: vinyylilattia Antwerpenin Aparthotel Cadixissa

PINTA JA VIISTEET

Kohokuviointitekniikka tekee pinnasta luonnonmukaisen: selkeä puukuviointi jäljittelee puun syitä pienimpiä yksityiskohtia myöten. Patentoidulla tekniikalla on luotu ainutlaatuinen V-viiste, joka on syvempi ja erottuvampi kuin missään muussa markkinoilla olevassa vinyylilattiassa.

Pergo-vinyylilattiat

UPEAT KUVIOT JA PINTATEKSTUURIT

Vinyylilattiamallistomme kuvioiden ja pintatekstuurien inspiraationa on ollut aidon puun, marmorin ja karkean betonin tuntu. Upeilla malleilla korostat kotisi tyyliä haluamallasi tavalla. Saat sisustukseen modernia, trendikästä ilmettä uusilla betoni- ja marmorimalleillamme.

Tutustu vinyylilattiamalleihimme

Seinät, jotka taatusti huomataan!

Pergo-vinyyli soveltuu muuallekin kuin lattioille. Luo uusia jännittäviä sisustustyylejä kokeilemalla sitä myös seinillä. Vedenkestävä vinyyli on täydellinen valinta suihkutilojen, keittiöiden ja muiden kosteudelle altistuvien tilojen seiniin .

Lue lisää