Radisson Blu Hotel Prague

Remontoitu Radisson Blu Hotel Prague sijaitsee täydellisellä paikalla Prahan vanhan- ja uudenkaupungin välissä kävelyetäisyydellä keskustasta. Kaikkien 160 huoneen ja sviitin suunnittelussa rakennuksen klassinen art nouveau -arkkitehtuuri yhdistyy nykyaikaiseen tummansinisen ja harmaan eri sävyjen täyttämään värimaailmaan. Joukossa on tehosteena kuparia, marmoria ja luonnontammea.
  • Sijainti: Praha
  • Maa: Czechia
  • projektin tyyppi: Hotel
  • Käytetyt lisävarusteet: Vinyylin liimalasta
  • Lattiatyyppi: Vinyl
  • alue: Classic Plank (vinyl)

Kun huoneita, aulatilaa ja kuntosalia remontointiin, Radisson Blu valitsi kaksi luksusvinyyliratkaisua. Molemmissa malli ja lankun muoto on täysin sama, mutta ne asennettiin eri tavalla ja eri muotoon. Aulassa on käytetty Pergo Modern Plank -vinyylin Modern Coffee Oak -mallia. Rakennuksen alkuperää on korostettu asentamalla aulan ja keskialueiden lankut kalanruotokuvioon liimaamalla ne aluslattian päälle.

Huoneissa ja kuntosalissa on käytetty samaa mallia ja lankkujen asettelua sillä erotuksella, että lattia on asennettu kätevällä ponttijärjestelmällä ääntä vaimentavan Pergo-alusmateriaalin päälle. Näiden alueiden uudistamiseen Radisson Blu valitsi Pergo Rigid Modern Plank -lankun, koska sen asentaminen onnistuu vanhaa (epätasaista) aluslattiaa poistamatta.

Mikä säästää aikaa ja rahaa. Radisson Blu valitsi Pergo-vinyylilattiat paitsi helpon asennuksen ja suunnittelun, myös kestävyyden ja ympäristöystävällisyyden takia.

Käytetyt lisävarusteet