Samsonite

Jos haluat ostaa merkkituotteita alennettuun hintaan, kannattaa käydä Alankomaiden Roosendaalissa. Samsonite on hiljattain avannut sinne luksusliikkeen, jossa myydään monenlaisia tuotteita matkalaukuista luottokorttikoteloihin. Liikkeen suunnittelussa keskeisiä tavoitteita olivat lämmin tunnelma, helppohoitoisuus ja kestävyys. Sen takia Pergoa pyydettiin toimittamaan ja asentamaan sinne 135 m² Svalbard Sublime Oak -parkettilattiaa.
  • Sijainti: Eurooppa
  • Maa: Europe
  • projektin tyyppi: Retail
  • Käytetyt lisävarusteet: Silent Walk
  • Lattiatyyppi: Wood
  • alue: Svalbard

Tässä Samsoniten myymälässä asiakkaat voivat tehdä huippuedullisia löytöjä aiempien kokoelmien ja kausien malleista. ”Valikoimissamme on tuotteita lähes kaikista mahdollisista kategorioista”, selittää Samsoniten myymälärakennuspäällikkö, ”kuten matkalaukkuja, tietokonelaukkuja, käsilaukkuja, vapaa-ajan laukkuja ja Disney-teemaisia laukkuja. "Saatavilla on myös sateenvarjoja ja pieniä nahkatavaroita, kuten lompakoita ja luottokorttikoteloita. Valikoimiin kuuluu lisäksi matkavarusteita niskatyynyistä osoitelappuihin ja matkalaukkujen lukkoihin. Räätälöintipisteessä pienet nahkatarvikkeet ja osoitekortit voidaan nimikoida omin nimikirjaimin.”

Ajatonta, kestävää tyyliä

Myymälätilaa on 135 m² ja varastotilaa 25 m². ”Myymälämme on varsin suuri siihen nähden, että Samsonite-liikkeiden keskikoko on 80–100 m².” Samsonite Rosadan myymälän myyntialueille valittiin Pergon Svalbard Sublime Oak -parketti. Vaalea leveälankkuinen parkettilattia tuo tilaan nykyaikaista ilmettä. Siinä on värisävyjen elävää vaihtelua ja rustiikkinen puukuviointi.

”Samsonite-liikkeen lattian on oltava juuri oikeannäköinen ja tuotava lisäarvoa asiakkaan ostokokemukseen. Tärkeyslistan kärjessä olivat myös käytännölliset seikat, kuten helppohoitoisuus ja kulutuksenkestävyys. Myymälän sisustus uusitaan yleensä 5–7 vuoden välein, joten lattian on pysyttävä täydellisenä koko sen ajan.”

StayClean-tekniikka

Käsittelemättömään parkettiin saattaa imeytyä värjäytymiä aiheuttavaa likaa ja vettä. Pergo taistelee sitä vastaan StayClean-tekniikalla, joka tuo lisäsuojaa nesteitä ja vuotoja vastaan ja estää likaa tunkeutumasta saumakohtiin ja itse lattiarakenteeseen. Ainutlaatuisella suojauksella käsitellään jokaisen lankun koko pinta liitoksiin asti. Seitsemän himmeää lakkakerrosta lisäävät lattian kestävyyttä ja säilyttävät aidon luonnonpuun autenttisen ulkonäön.

Akustinen vaimennus

Pergo-parkettilattiat tuovat Samsoniten myymälöihin juuri sitä kaivattua tyyliä. ”Luonnontuotteena puu on monia muita materiaaleja, kuten keraamisia laattoja, lämpimämpi valinta. Toinen puisten lattioiden tärkeä etu on akustinen vaimennus, joka kuitenkin vaatii hyvää aluslattiaa.” Samsoniten Roosendaalin-myymälään valittiin siksi Pergo Silent Walk, vahva ja kestävä aluslattia, joka vaimentaa askelista syntyvät äänet lähes olemattomiin.

PerfectFold-lukkoponttijärjestelmä

Pergo-lattiat on helppo asentaa vanhan laattalattian päälle, mistä on hyötyä budjetti- tai aikataulupaineessa. Pergo-ponttijärjestelmä on yksinkertaisuudessaan suorastaan nerokas. Kaksi henkilöä pystyy päivässä asentamaan 100 m² lattiaa, mikä vähentää työhön kuluvaa aikaa merkittävästi. Lattia on riittävän vakaa asennettavaksi kelluvaksi. Onko jo aika päivittää liikkeen ilme? Lankut on helppo irrottaa ja käyttää uudestaan toisessa kohteessa.

Pergo asettaa riman korkealle

Samsoniten tekemään päätökseen vaikutti ratkaisevasti myös Pergon tarjoama palvelu. ”Pergon pääyhteyshenkilömme järjesti toimituksen kaikkiin Euroopan liikkeisiimme. Toimitukset tapahtuivat suoraan liikkeisiimme ilman paikallisten toimijoiden aiheuttamia poikkeamia tai viivästyksiä. Pergo vakuutti lisäksi, että varastossa oleva lattiamateriaali riittäisi välittömään tarpeeseemme.

Roosendaalin liike on ollut auki vasta pari viikkoa, mutta Samsonite on tähän mennessä ollut lopputulokseen todella tyytyväinen. ”Olemme päättäneet käyttää Pergon parkettilattioita myös muita Samsoniten myymälöitä uudistaessamme.

Käytetyt lisävarusteet