muotoilu

Muotoilu: aidon ja alkuperäisen jäljillä

Pergon upeisiin, kestäviin laminaatti-, parketti- ja vinyylilattioihin luotetaan hotelleissa, ravintoloissa, kotitalouksissa ja lukemattomissa muissa kohteissa ympäri maailmaa. Mikä on menestyksemme salaisuus? Jatkuva sitoutumisemme aina vain kauniimpien ja kestävämpien lattioiden luomiseen.
Trendien ja arkielämän innoittama INSPIRAATIONA ITSE ELÄMÄ

Pergon lattiasuunnittelijat hakevat innoitusta viimeisimmistä muotitrendeistä, rakennustaiteen mestariteoksista ja arkielämästä. Jokaisen laminaatti-, puuparketti- ja vinyylilattian takana on visio, jota tukevat sekä huolellinen tutkimus että tekninen kehitys. Tästä visiosta muovataan huippuluokan tuotantolaitoksissa kaunis, kestävä lattia, joka on tehty markkinoiden johtavalla tekniikalla yli 550 vireillä olevan patentin tai patenttihakemuksen tukemana.

Aito ja alkuperäinen AITOA JA ALKUPERÄISTÄ ETSIMÄSSÄ

Kun parhaat ideat on valikoitu, alamme etsiä toteutuksen tueksi ‘aitoa ja alkuperäistä’ mallia. Jokaisen lattiamme perustana on aito puu tai kivi. Esimerkiksi männyn omaleimainen ulkonäkö saadaan aikaan käyttämällä mallina aitoa, alkuperäistä, huolellisesti valittua puuta.

Pergon käsityöläisasenne KÄSITYÖLÄISYYS

Sen jälkeen muokkaamme alkuperäistä materiaalia monin eri tavoin niin, että se vastaa suunnittelijan näkemystä täydellisesti. Hienosäädämme materiaalia monessa eri vaiheessa käsityöläisen tarkkuudella. Muokkaamme laminaatti- ja vinyylimallistojemme alkuperäistä mallia vieläkin paremmaksi huippuluokan digitaalisilla prosesseilla. Puunsyitä, kuvioita, oksankohtia ja halkeamia lisätään tai poistetaan digitaalisesti, jotta lopputulos on täydellinen. Toisin sanoen luomme jotain sellaista, mihin muut puuta jäljittelevät lattiat eivät ole yltäneet.

Innovatiivista eteenpäinmenoa INNOVAATIOILLA ETEENPÄIN

Laminaatin keksimisen jälkeen 1977 Pergo on kehittänyt jatkuvasti uusia tuotteita ja tekniikoita. Käänteentekeviä keksintöjä ovat olleet esimerkiksi vedenkestävyys, asentamista helpottava PerfectFold™-tekniikka sekä naarmuilta ja tahroilta suojaavat pintakerrokset. Kehitämmme uutta kaiken aikaa, jotta asiakkaamme saisivat monipuolisen valikoiman laadukkaita sisustusratkaisuja. Mallistomme ei sen takia rajoitu vain lattioihin. Esimerkiksi vedenkestävää vinyylilattiaa voi yhtä hyvin käyttää myös seinissä.