Pergo-lattioiden tutkimus ja tuotekehitys

Tutkimus ja tuotekehitys

Pergon tarina alkoi aivan uuden lattiamateriaalin, laminaatin, keksimisestä, ja kehitystyö on jatkunut aina siitä lähtien. Kehitämme lattioihimme jatkuvasti uusia innovaatioita: asennusta helpottava lukkoponttijärjestelmä (PerfectFold™), monikäyttöprofiili (Incizo®) ja suojaava päällyskerros. Vain luomalla jatkuvasti uutta voimme tarjota asiakkaillemme laatua, jota he Pergolta odottavat.

Pergo-laminaatti LAMINAATTI

Pergo mullisti lattiateollisuuden 1977 keksimällä laminaattilattiat. Kehitämme lattioistamme jatkuvasti entistä parempia lisäämällä niihin ainutkertaisia ominaisuuksia, kuten AquaSafe-tekniikan, joka tekee lankkujen pinnoista ja viisteistä vedenkestäviä. ‘Kohokuviointitekniikalla’ lattiaan saadaan lisäksi aidon puun näköä ja tuntua.

Pergo PerfectFold PERFECTFOLD

Ainutlaatuinen lukkoponttijärjestelmä nopeuttaa asennusta jopa 30 % ja tarjoaa käyttöön kolme eri asennustapaa: pudotettavan, kulmittaisen ja vaakasuuntaisen. Vahvasti ja vakaasti lukkiutuvat PerfectFold™-lattiat ovat täydellinen valinta julkisiin tiloihin.

Pergo TitanX TITANX

Monikerrostekniikka perustuu alumiinioksidihiukkasiin, jotka kestävät äärimmäistäkin kulutusta, naarmutusta ja likaantumista. Erikoiskerrokset ja rungon laadukas TitanX™-materiaali kestävät erittäin hyvin tavaroiden putoilua ja korkokengillä kävelyä.

Pergo Incizo 5-in-1 liikuntasaumalistat INCIZO

Pergo kehitti monikäyttöisen liikuntasaumalistan, kattavan Incizo®-nimisen ratkaisun, jonka sen emoyhtiö Unilin patentoi. Käyttömahdollisuuksia on useita: päätylistat, T-listat, askelkulmalistat, kokolattiamattojen vaihdoskohdat ja lattiamateriaalien vaihdoskohdat. Listojen värit ja kuvioinnit sointuvat täydellisesti yhteen lattian kanssa. Vanerikerros kestää kulutusta ja naarmuja, ja ydin on valmistettu HDF:stä.