Vedenkestävät lattiat

Lattioita valmistaessamme otamme aina huomioon arkielämän haasteet. Kaikkien mallien ja materiaalien on esimerkiksi kestettävä vettä. Ominaisuus saavutetaan joko käyttämällä vedenkestävää materiaalia, kuten vinyyliä, kehittämällä mullistava uusi tekniikka vedenkestävää laminaattia varten tai tekemällä puuparkettilattioista kosteutta hylkiviä ja helposti puhdistettavia. Koska vahinkoja aina sattuu, haluamme lattioidemme kestävän vaivatta minkä tahansa tilanteen.

Vedenkestävä laminaatti

AquaSafe-tekniikan vettä hylkivä pinnoite tekee laudan koko pinnan aina painettuihin viisteisiin asti niin tiiviiksi, että laminaattilattiaan ei pääse imeytymään vettä.

Pergo-vinyyli suihkutilojen seinissä

Vedenkestävä vinyyli on täydellinen ratkaisu märkätiloihin, kuten keittiöihin, kuntosaleille, pesutiloihin ja jopa seiniin liimattavaksi. Kätevä ratkaisu suihkutilojen seiniin: asentaminen on helppoa, koska vanhoja laattoja ei tarvitse poistaa remontoinnin yhteydessä. Levitä vain niiden päälle vedenkestävää liimaa ja asenna vinyylilaatat paikoilleen.

Kosteutta hylkivä Pergo-parkettilattia

Käsittelemättömiin parkettilattioihin saattaa imeytyä pysyviä värimuutoksia aiheuttavaa likaa tai vettä. Pergon 1-sauvaisissa lakatuissa parkettilattioissa on koko lankun peittävä StayClean-suojapinta.