Laminaattilattian tekniset ominaisuudet

Julkisten tilojen laminaattilattioissa on erilaisia kerroksia, joista jokainen edesauttaa pitämään lattian kauniina ja miellyttävän tuntuisena vuodesta toiseen. Monikerroksinen rakenne varmistaa äärimmäisen kestävyyden. Ja Pergon PerfectFold™- ja Uniclic-ponttijärjestelmät tekevät asennuksesta helppoa ja nopeaa.

Laminaattilattian rakenne

  1. Loistava kulutuksenkestävyys ja naarmunsuojaus
  2. Luonnonmukainen pintakuviointi
  3. Erinomainen iskunkestävyys
  4. Kosteutta hylkivä HDF-runko
  5. Vakauttava pohjakerros

Kulutuksen kesto

Kulutuksen kesto

Pergon patentoitu TitanX™ on markkinoiden suojaavin monikerroksinen lattiapinnoite. Sen kulutuksenkestävyys ylittää julkisten tilojen lattioille asetetut perusstandardit.

Iskunkestävyys

Iskunkestävyys

Monikerroksisen TitanX™-pinnan ja tiiviin runkomateriaalin ansiosta lattia kestää hyvin iskuja, kuten tavaroiden putoilua ja korkokengillä kävelyä.

Kestää toimistotuolit

Naarmunsuojaus

TitanX™-pinnassa on suojaava lisäkerros, joka takaa markkinoiden parhaan suojan naarmuilta ja kulumajäljiltä. Pergo-lattiat säilyttävät kiiltonsa paljon muita laminaattilattioita pitempään.

Vedenkestävyys

Vedenkestävyys

Pergo-lattioissa kosteuttava hylkivät rungon materiaalit yhdistyvät kestäviin, tiiviisiin ponttiliitoksiin. Tuloksena ovat markkinoiden parhaiten kosteutta kestävät lattiat.

Antistaattisuus

Antistaattisuus

Pergo-laminaattilattioihin ei muodostu staattista sähkövarausta, sillä se purkauttuu lattiassa olevan, sähköä johtavan grafiitin kautta. Menetelmä täyttää markkinoiden tiukimmatkin antistaattisuutta koskevat vaatimukset.

Palonkestävyys

Palonkestävyys

TitanX™-pinnoitettu Pergo-lattia kestää tulta hyvin luonnostaan monikerroksisen rakenteensa ansiosta. Monikerroksisuus ja rungon tiiviys nopeuttavat kuumuuden haihtumista.

Helppo asennus

Helppo asennus

PerfectFold™- ja Uniclic-ponttijärjestelmät tekevät asennuksesta helppoa ja nopeaa. Napsauta vain lankut paikoilleen jommallakummalla napsautustavalla, ja valmista tulee hetkessä.

Hygieenisyys

Hygieenisyys

Helposti puhdistettava TitanX™-pinta takaa, ettei lankkuun synny kosteutta eikä ravintoa bakteereiden kasvualustaksi. Lattia pysyy hygieenisenä luonnollisesti ilman kemiallisia antiseptisia aineita.

Helppohoitoisuus

Helppohoitoisuus

TitanX™-pinnoitettu Pergo-lattia on tavallisia lattioita helpompi puhdistaa, koska pinta on niin tiivis, että lika ei tartu siihen kiinni.

Kestää toimistotuolit

Kohokuviointi

Tuo Pergo Sensation -malleihin uskomatonta aitoutta. Himmeä pinta sopii täydellisesti yhteen kuosipaperin kuvioinnin kanssa.