Esittelyssä vedenkestävät laminaattilattiat

Laminaattilattiat ovat äärimmäisen vahvoja ja kulutusta kestäviä, mutta vedenkestävyys on perinteisesti ollut niiden heikko kohta. Pergon AquaSafe-tekniikka nostaa laminaattilattioiden vedenkestävyyden ennennäkemättömälle tasolle. AquaSafe luo viisteisiin asti ulottuvan tiiviin pinnan, joka estää vettä imeytymästä lattian sisään.

Tavanomaiset laminaattilattiat saattavat vedelle altistuttuaan turvota ja kohoilla reunoiltaan.

AquaSafe-tekniikka estää vettä imeytymästä lattian sisään – edes viisteiden kautta.

Entistä parempaa kestävyyttä

AquaSafe-tekniikalla suojatut Pergo-laminaattilattiat kestävät vettä ja muita nesteitä koko lankun pituudelta aina viisteitä myöten. Vesi, lika ja tahrat jäävät lattian pinnalle, mistä ne on helppo pyyhkiä pois. Se tekee vedenkestävistä AquaSafe-lattioista lisäksi hygieenisiä ja helppohoitoisia.

AquaSafe myös pidentää uuden lattian käyttöikää. Vedenkestävyys estää turpoamisen ja reunojen kohoilun, jotka usein pilaavat tavalliset laminaattilattiat ennenaikaisesti. Tiesitkö, että Pergo on ainoa yritys maailmassa, joka toimittaa vedenkestäviä luokan 34 laminaattilattioita?

Miksi vedenkestävyys on tärkeää?

AquaSafe tuo uusia mahdollisuuksia julkisten tilojen laminaattilattiahankkeisiin. Laminaattilattian lukuisia etuja ovat esimerkiksi helppo asennettavuus ja hoidettavuus, hyvä liukumisen esto, vedenkestävyys ja yhdistettävyys lattialämmitykseen. Kattavan lisätarvikemalliston, kuten yhteensopivien jalkalistojen, ansiosta se on myös erittäin tyylikäs ratkaisu. Pergon tuotteissa voit olla varma, että vedenkestävyys ulottuu pintaa syvemmälle, aina viisteisiin asti. Käyttömahdollisuudet ovat sen vuoksi lähes rajattomat: hotellien aulatilat ja vaikkapa myymälöiden vilkkaat sisäänkäynnit. Laminaattilattiat 40 vuotta sitten vuonna 1979 keksinyt Pergo mullistaa alan jälleen ainutlaatuisella AquaSafe-tekniikallaan.

Tutustu kaikkiin AquaSafe-suojattuihin lattioihin

#FloorAdvisor#