Julkisten tilojen parkettilattiamallin valitseminen

Julkisiin tiloihin saatavilla kattava väripaletti tammea ja saarnea. Sävyjä on lumenvalkoisesta tummaan kahviin.

PINTASTRUKTUURIT

Jokainen puu on ainutlaatuinen, ja samankin puun eri osat näyttävät hieman erilaisilta. Oksat ja puunsyyt tuovat lattiapintaan luonnetta. Joissakin tuotteissamme on enemmän luonnetta kuin toisissa. Sen takia olemme kehittäneet luokittelujärjestelmän, joka auttaa sinua löytämään itsellesi sopivimman ilmeen.

puun pintastruktuuri

SELECTED

Parketissa on enintään 20 mm:n kokoisia oksakohtia ja elävistä väri- ja kuviovaihtelua

puun pintastruktuuri

ACCENT

Parketissa on enintään 50 mm:n kokoisia oksakohtia ja elävää väri- ja kuviovaihtelua

eläväinen puun pintastruktuuri

LIVELY

Parketissa on halkeamia, suuria enintään 80 mm:n kokoisia oksakohtia, eläväistä väri- ja kuviovaihtelua sekä rustiikkista ilmettä

PINTAKUVIOINTI

harjattu puukuvio

HARJATTU

Parkettilankkujen pinnan harjaaminen korostaa puun luonnollista syyrakennetta sekä autenttista ulkonäköä ja tuntua.

Syväharjattu puukuvio

SYVÄHARJATTU

Puupinta käsitellään erikoisharjauksella, jossa vuosirenkaiden välissä olevat pehmeät osat harjataan matalammiksi. Syväharjaus korostaa aitoa puun tuntua.

PINTAKÄSITTELY

Puu on materiaali, joka vain paranee vanhetessaan. Jotta voisit nauttia lattioistasi mahdollisimman pitkään, niille tehdään tehtaalla hoitava ja suojaava pintakäsittely. Lattiamme ovat käyttövalmiit heti pakkauksesta otettaessa, eikä niille tarvitse tehdä mitään pintakäsittelyä. Lakkaamme täyttävät tiukat kansainväliset päästönormit, joten voit nauttia parkettilattiastasi tietäen, että se on valmistettu ympäristöä kunnioittaen.

Täyshimmeä lakkapinta

Täyshimmeä lakka

Himmeä lakkapinta

Himmeä lakka

Viisteet

Lankkua rajaavat viisteet tuovat lattiaan autenttisen puulattian tuntua. Vaihtoehtoja on kolme: viisteet pitkillä sivuilla, kaikilla sivuilla tai ei viisteitä lainkaan, jolloin lattia on sileä ja tasainen.